Triade Party Rent

Adres

Herenweg 64, unit 53
3602 AR MAARSSEN

Telefoon 0346 555 975

Website http://www.triadepartyrent.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

welkom
Triade Party Rent is een verhuurbedrijf van partymaterialen. Wij faciliteren  de hardware voor uw party & event, zakelijk & particulier.

Zakelijke o.a. cateraars, musea, kerken, vergaderlocaties en kookscholen. Maar ook uw bedrijf huurt eenvoudig voor o.a. een business borrel, open huis, jubileum of zomer barbecue.
Particulier o.a. voor uw sitting diner, straatfeest, examenfeest of house warming.

Triade Party Rent ontzorgt !
Wij hebben de juiste partymaterialen voor u op voorraad.

Bespaar op uw bedrijfskosten; géén logistiek & géén opslag en géén afwaskosten. Huren is eenvoudig; na de opdracht worden de huurmaterialen opgehaald. Bovendien beschikt u altijd over een compleet assortiment trendy huurmaterialen.

last minute
U houdt niet van verrassingen. Maar als er toch onverhoopt iets niet geregeld is, dan lossen we dat graag samen op.

onze meerwaarde
Triade Party Rent is klimaatneutraal & koploper in duurzaamheid in de eventbranche. “Niet alleen op het gebied van CO2 reductie zijn we vooruitstrevend, ook onze bedrijfsvoering is erop gericht om onze footprint zo klein mogelijk te houden”

bla, bla
Wij houden niet van bla, bla. Bel ons voor een afspraak en ervaar het zelf!
Triade Party Rent, een feest bij ieder event!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1994

Milieubeleid

Triade Party Rent is in 2006 gestart met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Tevens is 2006 het startjaar van de milieubarometer en de nulmeting van onze CO2 uitstoot. Na vergroenen en reduceren van CO2 zijn we sinds 1 januari 2009 klimaatneutraal. We zijn hiermee het eerste klimaatneutrale verhuurbedrijf van Nederland.

People, Planet & Profit is verankerd in ons bedrijfsproces en daarmee basis voor het groene beleid in de komende jaren. De komende jaren zal het gebruik van materialen, vanwege grondstoffen schaarste, belangrijker worden dan het bezit ervan. Huren is groen en met een groene bedrijfsvoering is Triade Party Rent een juiste keuze!

Triade Party Rent heeft een zeer uitgebreid milieubeleid. Kijk voor de laatste update op onze MVO pagina: http://www.triadepartyrent.nl/mvo/

Twitter @triadepartyrent

Onze partners