Tuesday Multimedia

Adres

Vivaldistraat 6
5216 EL 's-Hertogenbosch

Telefoon 073 - 624 00 50

Website http://tuesday.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

beleid
Tuesday streeft naar een evenwicht tussen economische-, sociale- en milieubelangen. We kijken daarbij niet alleen naar de winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En niet alleen naar de huidige gevolgen daarvan, maar ook naar de gevolgen in de toekomst.

CO2-voetafdruk
De CO2-voetafdruk van Tuesday bedrijfsvoering (niveau 2014) is ca. 22.2 ton CO2-equivalenten.
De volledige voetafdruk wordt gecompenseerd middels speciaal door Climate Neutral Group geselecteerde duurzame energieprojecten.

klimaatneutraal
Tuesday werkt daarom klimaatneutraal. Het interne energiegebruik is CO2 -neutraal door eigen opwekking van zonnestroom aangevuld met groene stroom en 'groen' gas. Het stroomverbruik en koeling van onze eigen servers in een extern datacenter en onder andere het woonwerkverkeer van medewerkers compenseren we middels klimaatprojecten van o.a. Cleanbits en de Climate Neutral Group. De inkoop gebeurt zo veel mogelijk milieubewust (en sociaal) door de aanschaf van biologische, fairtrade en milieuvriendelijke (milieukeur) producten.

groene hosting
Tuesday ondersteunt het streven naar een duurzaam wereldwijd web. Hoe meer particulieren en bedrijven zich bij de beweging voor een duurzaam internet scharen, des te groter de positieve invloed op het milieu zal zijn. Tuesday is daarom deelnemer van CleanBits. Onze hosting mogen we dan ook met recht groene hosting noemen.

verder terugdringen van energiegebruik en uitstoot
Tuesday beschikt over een krachtige eigen PV-installatie en is deelnemer in de Windcentrale. Tuesday werkt zo 20% van het totale stroomverbruik zelf op met groene energie. In 2015 zijn een aantal ingrijpende bouwkundige maatregelen gepland om het energieverbruik van Tuesday verder terug te dringen.

duurzaam bankieren
Tuesday bankiert bij de Triodos Bank, een van de duurzaamste banken ter wereld, die werkt aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen.

greentweets.nl
Tuesday ondersteunt greentweets.nl / @greentweets_nl

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1995

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @tuesdaymm

Onze partners