Tuinkabouter Shop

Adres

Masselinklaan 2
7065 AG Sinderen

Website https://www.tuinkaboutershop.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

De nummer 1 webwinkel van Nederland wanneer het aankomt op tuinkabouters. Je kunt hier een tuinkabouter kopen in alle vormen, maten, kleuren en materiaalsoorten.

Denk aan kleine kabouters, kabouter vrouw, tuinkabouter 50 CM, plastic tuinkabouter, stenen tuinkabouter.

Maar ook zeer ondeugende tuinkabouters, denk aan tuinkabouters met een opgestoken middelvinger, of een bierdrinkende kabouter, of een wegpiraat.
Eveneens minder baldadige kabouters doch moderne tuinkabouters. Tuinkabouters hebben door de jaren heen een enigszins oubollig imago gekregen. Maar tegenwoordig zijn er hippe, vlotte, coole varianten beschikbaar, denk aan een voetballende tuinkabouter of een brandweerman of een duiker.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Tuinkabouter Shop wordt volledig online gerund. Fabrikanten van de tuinkabouters worden met zorg gekozen v.w.b. milieuvriendelijkheid.

Onze tuinkabouters zijn van hoogwaardige kwaliteit en weerbestendig, waardoor de kabouters makkelijk buiten kunnen overwinteren. Bovendien leveren we 12 maanden garantie bij iedere bestelling van tuinkabouters of andere tuinbeelden in de Tuinkaboutershop. De tuinkabouters gaan, mits goed behandeld, jaren mee.
 

Onze partners