Tuur

Adres

Noordlaan 2
8520 Kuurne
Belgie

Telefoon +318004848484

Website https://www.tuur.shop

Locatie

Bedrijfsprofiel

Als producent van matrassen, boxsprings, kussens en accessoires van de hoogste kwaliteit met 50 jaar ervaring in de traditionele markt zagen we dat de verkoop van matrassen online stevig toe nam de laatste jaren. Maar vele van de matrassen die online te vinden zijn maken ons erg bezorgd. In de meeste gevallen zijn het merken die voornamelijk vertrekken vanuit een lucratief marketingmodel, waarbij de kwaliteit van de matrassen vaak op de 2e plaats komt. De matrassen worden geproduceerd uit goedkope foams waarvan de levensduur vaak slechts enkele jaren bedraagt én die bovendien ook vol zitten met schadelijke chemicaliën zoals weekmakers en toxische brandvertragers. 

Met Tuur® kiezen we ervoor om producten op de markt te brengen die voor elke consument geschikt zijn, die makkelijk zelf te installeren zijn én die een lange levensduur en een kleine voetafdruk hebben. De prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten is onze hoogste prioriteit en alle gebruikte materialen zijn van natuurlijke oorsprong, zonder schadelijke stoffen. Doordat alle materialen duidelijk te onderscheiden zijn, is het product bovendien makkelijk te recycleren.

Bovendien worden onze producten geproduceerd in een korte keten met aandacht voor het milieu en voor onze medewerkers. De productie vindt plaats in België, waarbij ook de grondstoffen en halffabricaten enkel worden aangekocht bij leveranciers die de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidscriteria hanteren.

Met 50 jaar ervaring als producent van kwalitatieve matrassen zetten we nu een volgende stap met Tuur®. Onze missie? Ergonomische en 100% natuurlijke producten sneller, eenvoudiger en voordeliger tot bij u brengen.

Bij Tuur® staat alles in het teken van de klant, de natuur en een fantastische nachtrust.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1971

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Onze partners