Uipkes Houten Vloeren Amsterdam

Adres

Roelof Hartstraat 4
1071 VH Amsterdam

Telefoon 020 470 07 77

Website https://www.uipkesvloeren.nl/contact/amsterdam/item1317

Locatie

Bedrijfsprofiel

Uipkes Houten Vloeren uit staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout. Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1995

Milieubeleid

Wij vinden het van groot belang om naast het ondernemen een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Wij zijn ons ervan bewust dat ondernemen niet alleen een kwestie is van geld, maar ook van waarden. Onder het begrip waarden verstaan wij onder andere een gezonde en uitdagende werkomgeving, zorg voor het milieu en, internationaal gezien, mensen- en arbeidsrechten.

Vanuit onze visie en werkwijze houden wij ons op professionele en verantwoorde wijze bezig met het product hout. Het hout dat we inkopen wordt in Nederland door vakmensen gedroogd en bewerkt. We stellen hoge eisen aan de eigen organisatie en de medewerkers, maar ook aan de duurzame herkomst van onze producten. Ecologisch verantwoord produceren + duurzame kwaliteit leveren zodat je lang van jouw vloer kunt genieten = 100% duurzaam!

Uipkes Houten Vloeren is tegen illegaal gekapt hout en vóór een internationale-, mondiale aanpak van het probleem en een wettelijk importverbod op Europees niveau. Wij verhandelen daarom bij voorkeur hout afkomstig uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen en verkopen voornamelijk hout afkomstig uit Europa.

Twitter @Uipkesvloeren

Onze partners