Untill

Adres

De Trompet 1730
1967 DB Heemskerk

Website https://untill.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Het unTill horeca kassasysteem is dé kassa voor de horeca die volledig ingericht kan worden naar de behoeften van jouw horecazaak.

Al ruim 25 jaar hardware en software voor de horeca, zoals POS horeca systemen. Als horecaondernemer ben je op zoek naar een partij die snapt welke rol automatisering heeft voor jouw horecazaak. Bij unTill begrijpen we dit en met onze ruim 25 jaar horeca-ervaring spreken wij jouw taal. Niet voor niets hebben al onze medewerkers een achtergrond in de horeca. Onze kennis van de horeca zie je direct terug in ons horeca kassasysteem. Het gebruiksgemak is optimaal en wij blijven continu ontwikkelen. Zo sluit ons systeem aan op de specifieke wensen van onze ruim 3.000 klanten en is het voor ons vanzelfsprekend dat unTill het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen heeft. Dus kies voor unTill horeca kassa software en neem contact op!

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Untill ondersteunt horeca ondernemers om zoveel mogelijk digitaal te doen en contactloos. Helemaal relevant en in stroomversnelling geraakt door de COVID-19 crisis. Zo is het dankzij de koppeling met OrderMe mogelijk om digitaal een menukaart in te zien. Zodoende hoeven er geen of minder fysieke menukaarten aangeboden te worden, en dus minder papierverspilling.

Onze partners