Vacantiecentrum Dorado

Adres

Norgerweg 19
9301 JM Roden

Telefoon 0505019261

Website http://www.dorado.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Camping Dorado, gelegen bij de plaats Roden in de kop van Drenthe, is een kleine camping, met één trekkershut en zes bungalows. Wij zijn geïnspireerd door campings in Scandinavië. Onze functionele en duurzaam gebouwde bungalows, onze kleine camping, recreatieruimte en sanitair, vormen met de Scandinavische kleuren en de "groene" natuur een harmonieus samenspel. We proberen een sfeer van natuur, rust, vrijheid en ongedwongenheid te scheppen die iedereen die onze camping bezoekt een ontspannend gevoel geeft.

Ons terrein ligt ca. 1,5 km van Roden, in de driehoek Groningen-Assen-Drachten. In dit gebied, onderdeel van Noord-Drenthe, wisselen wei- en bouwland, bossen, heide, plassen, meren en kleine dorpen elkaar af. Groningen en Assen zijn snel bereikbaar (per bus, fiets of auto). Tegenover ons terrein ligt het Mensinge bos, een ca. 500 ha aaneengesloten bos- en heidegebied. Direct vanaf de camping kunt u via prachtige fiets- en wandelroutes Roden en omgeving verkennen.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1956

Milieubeleid

Omdat wij geloven in een duurzame samenleving schenken we veel aandacht aan mens- en milieuvriendelijk ondernemen. Als bewoners van Dorado voelen we ons medeverantwoordelijk voor alles wat er in onze wereld gebeurt en daarom willen we meewerken aan een duurzame samenleving. Wij kunnen daarbij onze gasten o.a. op de volgende website laten zien waar wij mee bezig zijn. Onze woning en de recreatieruimte worden verwarmd met behulp van Bio Massa. Ook de warmwatervoorziening voor de camping en het woonhuis worden verwarmd met Bio Massa.

Duurzaam Inkoopbeleid

Binnen Dorado streven we naar een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een meer innovatiegerichte en duurzame aanpak van inkoop. Dit doen we door bij elke aankoop een bewuste keuze te maken, door de gehele productlevenscyclus van begin tot eind te onderzoeken en de mogelijkheid tot fairtrade, bio-gecertificeerde en/of streekproducten e.d. te overwegen. Bij de keuzes betreffende de inkoop van producten houden we rekening met het effect op het milieu en op de mensheid. Hierbij kijken we naar elk product en dienst op zich, waardoor de keuze van de leveranciers en de producten gebaseerd is op wat het beste is voor de omgeving en het milieu.

Keurmerk: Greenkey Goud

 

Milieukeurmerken

Onze partners