Van Asselt Schilderwerken

Adres

Rinaldostraat 3
6953 CP Dieren

Telefoon 0313 - 414 465

Website http://www.asselt-schilders.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Van Asselt Schilder en Vastgoedonderhoud is een middelgroot bedrijf gevestigd te Dieren. Het bedrijf is in 1954 opgericht en staat nog steeds bekend om vakmanschap en kwaliteit. Ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staat garant voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering van elke opdracht. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zich thuis voelt bij onze organisatie.

Behalve schilderwerk, plaatsen van alle glassoorten, behangen etc, bieden wij een breed assortiment van werkzaamheden aan. Wij denken met u mee, gaan efficiënt te werk, nemen al uw zorgen en taken uit handen. Wij doen ook aan meerjarenonderhoud waarbij wij een plan kunnen opstellen zodat uw pand meerdere jaren wordt onderhouden zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Wij zorgen ervoor dat uw pand er strak en 100% van kwaliteit bij staat.

Zo zijn wij ook een specialist in het offreren en coördineren van kleinere verbouwingen. Hierbij is het altijd zo dat er meerdere bedrijven aan te pas komen. Wij kunnen dit makkelijker voor u maken door 1 complete aanbieding te doen waarbij elke partij is toegevoegd. U heeft met 1 partij te maken die alles voor u coördineert en beheert! Dit scheelt u een hoop werk en energie.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1954

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @Asseltschilders

Onze partners