Van de Bunt isolatietechniek

Adres

Van Leeuwenhoekstraat 27
3846 CA Harderwijk

Telefoon 0341 745 064

Website https://vandebuntisolatietechniek.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Van de Bunt Isolatietechniek is een Veluws isolatiebedrijf dat sinds 2008 actief is op de isolatiemarkt. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere spelers in Nederland.

Wij zijn specialist in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Met ons ervaren team van specialisten isoleren wij jaarlijks zo'n 8000 woningen of bedrijfspanden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Samen met u tot een passende isolatie-oplossing

Door onze jarenlange ervaring en ruime keuzes aan isolatiematerialen komen we samen met u tot een passende oplossing. Wij streven naar hoge kwaliteitsnormen tegen een uitstekende kwaliteit-/prijsverhouding. Door onze horizontale bedrijfsstructuur zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen. Onze ontwikkelingen staan niet stil, wij zijn voortdurend bezig met vernieuwde technieken en nieuwe materialen. 

Brancheorganisatie Isolerend Nederland

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Isolerend Nederland (voorheen Venin); Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland. Leden van Isolerend Nederland zijn gespecialiseerd in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Uitvoerende bedrijven zijn verplicht volgens strenge richtlijnen te werken. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan kan er gebruik gemaakt worden van een geschillenregeling. De aangesloten bedrijven hebben zich verplicht om zich aan de uitspraak van deze geschillencommissie te houden.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners