Van Delft Groep

Adres

Mandenmaker 18
5253 RC Nieuwkuijk

Telefoon 073 518 6600

Website http://www.vandelftgroep.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Klimaattechniek, elektrotechniek, sanitairtechniek, duurzame techniek en technisch beheer. Al meer dan 100 jaar is Van Delft Groep een partner met kennis en ervaring bij het adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren van alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige gebouwinstallaties. Een totaalinstallatiebedrijf dat van klantgericht aanpakken weet met een no-nonsense-instelling die u het beste resultaat levert tegen de beste prijs.

Van Delft handelt altijd vanuit ruime praktijkervaring en actuele kennis van zaken. Van Delft Groep zorgt voor bedrijfszekere installaties die voldoen aan alle eisen. Zij doen zaken zoals u zelf ook zaken wilt doen.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @VanDelftGroep

Onze partners