Van den Herik

Adres

Industrieweg 24
3361 HJ Sliedrecht

Telefoon 0184 - 412881

Website https://www.herik.nl/nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn waterbouwers. Werken met water is onze passie, het vormt onze inspiratie om dagelijks tot infrastructurele oplossingen te komen.

Deze passie ontstond in 1945. Grote delen van de Rotterdamse havens waren verwoest. Tijdens de wederopbouw moesten veel kades en oevers hersteld worden. Oprichter, Jan Hendrik van den Herik, werkte hier als steenzetter aan mee. Het familiebedrijf groeide uit tot een veelzijdig, creatief waterbouwbedrijf.
 
Centraal in ons werk staat samenwerking. Wij werken samen met onze opdrachtgevers, leveranciers, kennisinstellingen en andere bedrijven. Oplossingsgericht werken, duurzaamheid en veiligheid vormen de drijfveren in alles wat wij doen. Met onze zelfstandige zusterbedrijven delen we een gebundelde kennis die ons sterk maakt in multidisciplinaire projecten.
 
Onze ‘recht toe recht aan’ cultuur is kenmerkend in hoe wij werken. Wij hebben een pro-actieve benadering en zijn transparant. Wanneer vraagstukken geen standaard oplossing kennen komen wij met creatieve en innovatieve oplossingen. Innovaties zijn noodzakelijk, onze wereld staat niet stil. Wij kennen een rijke historie aan innovaties.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1945

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter HerikSliedrecht

Onze partners