Van der Weerd Installatietechniek

Adres

J. Wattstraat 2
8801 PK Franeker

Telefoon 0517 39 32 31

Website http://www.vanderweerd.net

Locatie

Bedrijfsprofiel

Bij Van der Weerd Installatietechniek met ruim 60 medewerkers, draait alles om allround vakmanschap.
Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is het credo. Van der Weerd Installatietechniek is volop bezig met innovatie, vooral op het gebied van duurzaam installeren, IT en communicatie, domotica, beveiliging, comfort, bustechnologie en industriële automatisering.

Bovendien is Van der Weerd Installatietechniek een erkend brandmeld detectiebedrijf en is er veel aandacht voor design en functionaliteit. Daarnaast adviseert Van der Weerd Installatietechniek u hoe u het beste kunt voldoen aan de steeds hogere milieu- en energie eisen.

Van der Weerd Installatietechniek staat naast u tijdens alle fasen van uw project en vormen zo de beste garantie voor blijvende tevredenheid.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners