Van der Windt Verpakking BV

Adres

Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk

Telefoon 0174-636111

Website https://www.paardekooper.nl/nl_NL/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Packaging Solutions and Services

De Van der Windt Group ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment verpakkingen en disposables. In ons assortiment hebben we ongeveer 15.000 artikelen, gericht op de volgende marktsegmenten: AGF en sierteelt, food en non-food Industrie, retail en servicesegmenten als horeca, foodservice, schoonmaak en ziekenzorg. Sinds de start in 1969 zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van verpakkingen met afnemers over de hele wereld.

Branche
Industrie
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1969

Milieubeleid

Duurzaam ondernemen

Geen bedrijf ontkomt er meer aan: met oog voor mens, milieu en maatschappij duurzaam ondernemen. Bij Van der Windt vinden we het niet meer dan normaal dat we onze verantwoordelijkheid nemen op die gebieden. Daarom voert de Van der Windt Group, als onderdeel van Paardekooper Van der Windt Group, een actief MVO-beleid.

De laatste jaren zijn al veel maatregelen genomen om milieuvriendelijker te ondernemen. Bijvoorbeeld met de introductie van biologisch afbreekbare verpakkingen, de aandacht voor energiebesparing in de bedrijfsprocessen of de introductie van schonere motoren voor de eigen vrachtwagens.

Maar we zijn er nog niet. De komende jaren zullen nog meer in het teken staan van een duurzame bedrijfsvoering. Want op veel terreinen valt er nog veel te winnen.

Van der Windt gaat die uitdaging graag aan. Samen met u!

Milieukeurmerken

Twitter @verpakkingXpert

Onze partners