Van Eijmeren Maasland

Adres

Vlotlaan 810
2681 TX Monster

Telefoon 06-39 22 84 10

Website http://www.vaneijmerenmaasland.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds 1928 is Van Eijmeren Maasland actief in de onderhoudsmarkt en heeft zo een jarenlange ervaring en marktkennis opgebouwd waarbij kostenbeheersing, continuïteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen. De resultaatgerichte denkwijze en de gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat de conditie van het vastgoed exact aan uw wensen tegemoet komt.

Van Eijmeren Maasland VGO is actief vanuit een centrale vestiging in Monster. Van daaruit wordt er voortdurend gewerkt aan vastgoedzorg op maat. De aanwezigheid en de combinatie van de verschillende specialismen zorgen ook voor aanzienlijke besparingen voor de klant. Of het nu gaat om zeer omvangrijke of klein projecten; met Van Eijmeren Maasland VGO maakt u de juiste keuze. Van Eijmeren Maasland VGO werkt nauw samen met de Everts Groep.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1928

Milieubeleid

Van Eijmeren VGO is betrokken bij de maatschappij waarin het onderneemt. Daarom steunen wij sociale, culturele en sportieve projecten. Dit doen we door geld en middelen te geven, maar ook door onze medewerkers aan te moedigen om zich als vrijwilliger in te zetten.

Twitter @VanEijmeren

Onze partners