Van Gerwen BV

Adres

Droogdokkeneiland 33
5026 SP Tilburg

Telefoon 013 4674111

Website http://www.gerwenelektro.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij hebben een visie. Die visie vormt al 100 jaar de basis voor alle activiteiten. Kwaliteitszorg, meedenken en medewerking verlenen. In de loop der jaren mag er dan veel veranderd zijn, deze visie is echter altijd ongewijzigd gebleven.

De gebroeders van Gerwen begonnen rond 1908 met het elektrificeren van woningen en fabrieken, vandaag de dag bestaat het dagelijks werk voor ons uit het ontwerp en de aanleg van gecompliceerde en geavanceerde elektrotechnische installaties.

Wij zijn voornamelijk actief in utiliteit waarbij ons klantenpakket hoofdzakkelijk bestaat uit zorg- en gemeentelijke instellingen en de zakelijke markt.

Wij kenmerken ons door een mengeling van oude en nieuwe kennis. We zijn een hechte en stabiele groep die steunt op de rijke historie van ons bedrijf. Ervaring wordt gecombineerd met actuele aanvullende opleidingen en cursussen. De laatste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Vakspecialisme zoals inbraaksignalering, brandmelding, datawerken, domotica en telematica zijn ons dan ook niet vreemd.

Wij willen graag zo vroeg mogelijk worden betrokken bij een project. Hierdoor kunnen we actief deelnemen aan het ontwerp en de ontwikkeling van de elektrotechnische installatie en zodoende kostenbesparend werken. immers energiezuinige maatregelen zijn bij de aanschaf duurder maar op lange termijn verdienen ze zichzelf met gemak terug.

Verder kan er aan het begin al rekening gehouden worden ,et eventuele uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Hierdoor kunnen op termijn omvangrijke investeringen worden vermeden. Ook de materiaalkeuze is specialistisch werk waarbij wij graag uw adviseur willen zijn.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners