Van Loon Elektrotechniek

Adres

Steenstraat 7D
5107 NE Dongen

Telefoon 0162 320 736

Website http://www.vanloon.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Totaalaanbieder van o.a. elektrotechnische installaties, telefonie, data, toegangscontrole, CCTV, inbraak- en branddetectie installaties. Van Loon biedt doordachte geïntegreerde oplossingen van nu, voorbereid op de toekomst. Installaties waardoor mensen en bedrijven efficiënter kunnen opereren. Wij zijn een dienstverlener waarbij u voelt dat het om u en uw project gaat met oprechte aandacht en grote zorgvuldigheid.

Al in de ontwerpfase geeft Van Loon optimaal inzicht in de (on)mogelijkheden en kosten. Zo weet u dus altijd op voorhand waar u aan toe bent. Maar Van Loon blijft projecten op de voet volgen zodat ook verrassingen tijdens én na het traject uitblijven.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners