VAUDE Sport

Adres

Engelandlaan 12
2391 PN Hazerswoude-Dorp

Telefoon 0172-232338

Website http://www.vaude.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

VAUDE is de meeste milieuvriendelijke fabrikant van functionele producten voor de Outdoor- en Bikesport van Europa. Dit moderne Zuid-Duitse familiebedrijf voldoet aan de hoogste milieu-eisen en neemt haar sociale verantwoordelijkheid wereldwijd zeer serieus.

Deze bewering geven we levendige invulling in alle drie van onze bedrijfssegmenten: Mountain Sports, Bike Sports en Packs 'n Bags. Sinds 40 jaar staat VAUDE voor hoogwaardige buitensportkleding, uitrusting voor bergsporters en de perfecte uitrusting voor fietsliefhebbers. We produceren buitensportkleding, schoenen, rugzakken, tenten, slaapzakken, tassen en toebehoren voor bergbeklimmen, skien, trekking, wandelen, mountainbiken en (race)fietsen.

VAUDE staat voor: hoogwaardige producten, innovatieve technieken en een verantwoorde wijze van zakendoen. Producten voorzien van het ''Green Shape" label worden volgens strenge en transparante criteria milieuvriendelijik gefabriceerd. En niet alleen het product zelf, maar in een veel breder verband.

VAUDE zet zich in voor een betere wereld, de wereld waarin jij je avonturen beleeft. Meer over onze betrokkenheid lees je in het duurzaamheidsrapport op onze website. 

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1974

Milieubeleid

We streven een alomvattende duurzaamheidsstrategie na. Deze voert als een 'groene draad' door alle onderdelen van het bedrijf en toont hoe onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur systematisch wordt nagestreefd binnen VAUDE.

Ons doel is om een balans te creeren tussen ecologische, sociale en economische verantwoordelijkeheid. De kosten die hiermee gepaard gaan zijn enorm. Maar we zijn ervan overtuigd dat het zinvol is en op lange termijn waard is. 

We zijn toegewijd om van de wereld een betere plek te maken. Voor ons betekent dit het behouden van de schoonheid en rijkdoem van de natuur voor ons allemaal. Voor nu en voor toekomstige generaties. Milieubescherming heeft erg veel prioriteit bij VAUDE. Daarom zijn we toegewijd om onze voetafdruk op het milieu te verminderen.

Milieubescherming is stevig verankerd in onze bedrijfsstrategie en beinvloedt dagelijks elk van onze werknemers. We hechten ook veel waarde aan transparantie en externe audits. Ons milieumanagementsysteem is gecontroleerd en gecertificeerd door EMAS. Al onze morele verplichtingen zijn vastgelegd in ons duurzaamheidsrapport volgens de GRI standaarden. 

Twitter @VAUDE_sport

Onze partners