VERHEES products

Adres

Lagevoortsebos, 1
5298 LA Liempde

Telefoon 0411633104

Website https://www.verheesproducts.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

VERHEES PRODUCTS. Inrichting van openbare ruimte.

Het (her)inrichten van de openbare ruimte vraagt om deskundige en betrokken partners die duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Elke leefomgeving wint aan waarde als de gebruiker en gebruiksvriendelijkheid centraal staan bij de inrichting. Dat begint bij de eerste plannen en de vertaling naar leefbaarheid, functionaliteit, vormgeving en materiaalgebruik.

Voor de ontwikkeling en productie van een uitgebreid assortiment straatmeubilair is duurzaamheid het uitgangspunt. Onze cradle-to-cradle filosofie is en blijft uitgangspunt. Wij gebruiken niet alleen gerecyclede materialen, ook onze eindproducten van kunststof zijn opnieuw recyclebaar. Met het gebruik van hoogwaardige grondstoffen kunnen wij producten van topkwaliteit maken en leveren met een jarenlange levenscyclus.

Samen geven we iedere openbare ruimte een eigen identiteit. En creëren we meerwaarde met maatwerk. Dankzij een helder stappenplan – van advies, productontwikkeling/productie, plaatsing tot nazorg – houden we grip op het gehele proces; van idee tot realisatie.

Alle producten en oplossingen worden gemaakt van gerecycled kunststof, gecertificeerd hout, onderhoudsvrij beton en metalen. Verenigd in een bijzonder breed assortiment bieden we zo voor elke ruimte de best passende oplossing.

VERHEES PRODUCTS. Buitengewoon compleet.

Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1996

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Onze partners