Verhuur

Adres

Heresingel 12
9711 ES Groningen

Telefoon 085 2733 583

Website http://verhuur.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Huren kan gemakkelijk via verhuur.nl. Iedereen heeft wel een boormachine of een auto die men niet gebruikt en kan verhuren. Maar ook veel verhuurbedrijven hebben verhuurgoederen die ze vaker kunnen verhuren. Maar er is meer dan dat. Huren past in de nieuwe economie. De deeleconomie of de economie waar het niet meer draait om bezit maar om de toegankelijkheid tot het product.

Verhuur.nl is een van de eerste platforms die een intermediair vormt tussen de twee personen of verhuurbedrijf en huurder. Het is een marktplaats voor de verhuur van goederen en diensten voor zowel prive personen als verhuurbedrijven. Binnen verhuur.nl kun je gemakkelijk zoeken en koppelen we het huurproduct aan de plaats waarin je zoekt. Zo krijg je een goed overzicht van alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Veel reguliere bedrijven leveren in een traditionele manier business-to-consumer. Met het huuraanbod te presenteren op verhuur.nl krijgen ze een platvorm waarin snel inzichtelijk wordt voor de huurder waar hij het beste zijn spullen kan huren.

Binnen de deeleconomie zijn er twee belangrijke stromingen van organisatievormen. de bekenste daarvan is de peer-to-peer organisatievorm. (Deze vorm houd in dat er wordt gehandeld van persoon-tot-persoon op een marktplaatsplatform.) Daarnaast zie je dat er steeds meer moderne initiatieven komen met name op de huur markt. Denk aan huizen deel/ verhuur websites en spullen lenen/huren van je buren. De tweede organisatievorm binnen de deeleconomie is de peer-to-business-to-peer-marktplaats. Oftewel een marktplaats waarbij een bedrijf fungeert als intermediar tussen twee personen. Verhuur.nl brengt al 17 jaar op een slimme wijze het verhuur aanbod van Nederlandse verhuurbedrijven naar de consument en bedrijf.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1999

Milieubeleid

- Huren is het nieuwe bezit

- Delen wat je zelf hebt of niet gebruikt kan zowel winstgevend zijn als milieuvriendelijk

Onze partners