Vertaalbureau Fairlingo

Adres

Piet Heinstraat 1
7511 JE Enschede

Telefoon +31532030046

Website https://www.fairlingo.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Fairlingo is het enige ISO gecertificeerde vertaalplatform ter wereld voor organisaties en particulieren. Met een netwerk van meer dan 15.000 aangesloten native speaker vertalers bieden wij professionele vertalingen voor een scherpe en transparante prijs. Dankzij onze innovatieve online werkwijze start je 24/7 jouw vertaalopdracht, zelfs in het weekend. Je hebt hierbij keuze uit meer dan 45 doeltalen. Elke opdracht is inclusief volledige revisie en kwaliteitsgarantie.

B Corp gecertificeerd
Onze missie als vertaalbureau is het verbinden van mensen wereldwijd door het wegnemen van taalbarrières. Door klanten te helpen goede ideeën en waardevolle kennis te delen, willen wij globalisering een positieve bijdrage laten leveren aan de wereld. Om deze missie verder in te vullen en uit te dragen zijn wij B Corp gecertificeerd.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Vertaalbureau Fairlingo is B Corp gecertificeerd. Hiermee maken we onderdeel uit van een snelgroeiende internationale beweging die de kracht van het bedrijfsleven actief inzet voor een betere wereld. B Corps voldoen aan de hoogste standaarden op gebied van milieu en maatschappij. Een transparante, duurzame en ethische werkwijze staat hierbij centraal.

Twitter fairlingo

Onze partners