Vezzino

Adres

Nieuwe Schaft 19
3991 AS Houten

Telefoon 06-53693754

Website http://www.vezzino.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Vezzino bedenker van de Picturebox

Wij geloven dat de eerste indruk een onuitwisbare moet zijn. Met onze verwisselbare sfeermaker, de Picturebox zorgen we hiervoor. Vezzino is de bedenker van de Picturebox. Een verwisselbaar wand voor kantoor, beurs of de hospitality gemaakt van aluminium met 100% circulair geluiddempend materiaal, afgewerkt met verwisselbaar doek van (optioneel) gerecycled petfles. De verlichtingswanden zijn voorzien van led-verlichting. Van de retour gekomen doeken maken we tassen of verpakkingsmateriaal voor onze producten. Een duurzame look & feel ! 

Zoals u weet is er in de Beurs & Standbouw helaas teveel sprake van “waste” iets waar we als Vezzino oprecht mee aan de slag zijn gegaan We hebben duurzaamheid, hergebruik en flexibiliteit hoog in ons vaandel staan. In dit kader is de Vezzino Picture box ontstaan, de diverse varianten zijn demontabel en geschikt voor hergebruik. Niet alleen als stand, maar ook in kleiner gedeelte als presentatiemiddel en tenslotte zelfs als wanddecoratie op kantoor.

Vezzino is een jong dynamisch bedrijf met veel kennis uit de hospitality branche gecombineerd met jarenlange ervaring in design en decoratie. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen  kwaliteit van onze producten. Een goed en passend advies en totale ontzorging zijn ook de kernwoorden van onze filosofie.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Onze Pictureboxen worden keer op keer gebruikt voor diverse beurzen.Voor de kantoren markt gebruiken we als geluiddempend materiaal uitsluitend materiaal van Everuse, 100% cellulose materiaal, geheel circulair. Zelfs het snijafval van Vezzino gaat retour naar de fabriek. De doeken worden geprint op waterbasis verf en we hebben daglicht- en ledverlichtingsdoeken van eco pet. Van de retour gekomen doeken maken we tassen of verpakkingsmateriaal voor onze producten.

 

Milieukeurmerken

Onze partners