VIER - Voor Iedereen Elektrisch Rijden

Adres

Keizersgracht 520
1017 EK Amsterdam

Telefoon 0850601639

Website https://www.ikkiesvier.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Voor Iedereen Elektrisch Rijden maakt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen door middel van het bieden van actuele informatie en voor en nadelen van verschillende vormen van elektrisch rijden waarna aanmelden direct mogelijk is.

De huidige markt is er op gericht om zelf de stap naar elektrisch rijden te zetten.

VIER – Voor Iedereen Elektrisch Rijden is er voor die groep mensen die meer onderbouwing nodig hebben om de keuze voor elektrisch rijden daadwerkelijk te gaan maken. Hierin is persoonlijke benadering voor ons enorm belangrijk. Wij willen weten wie jij bent, wat jij wenst en wat je situatie is. Aan de hand hiervan zoeken wij met veel plezier voor jou de best passende vorm elektrisch rijden én de elektrische auto die écht bij jou past, zodat je niet alleen nu tevreden bent maar ook over een lange periode een fijne ervaring én daadwerkelijk de beste deal hebt die echt bij jou past.

VIER - Voor Iedereen Elektrisch Rijden staat voor mogelijkheden, laagdrempeligheid en toegankelijkheid voor iedereen op het gebied van elektrisch rijden. Ook voor jou! Dit vinden wij belangrijk omdat het tijd is voor een doorbraak om de wereld schoner en milieuvriendelijker te maken, en de mensen bewuster. Maar bij ons hoog in het vaandel sta jij.

Wij bieden jou graag de oplossing om het hele proces van de stap naar elektrisch rijden compleet te verzorgen en uit handen te nemen. Overzichtelijk, onafhankelijk, transparant en voor iedereen. Snel inzicht in de voor jou meest gunstige vorm van elektrisch rijden

Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt om VIER te krijgen tot waar het nu is, klaar voor een grote internationale toekomst. Daarachter schuilt veel passie, discipline, drive en ambitie.

Meer weten over de oprichter en eigenaar van VIER - Voor Iedereen Elektrisch Rijden?

Bekijk hier het verhaal van Melanie Maria Fokkens

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners