Vierdaagsefeesten

Adres

Van Schaeck Mathonsingel 12
6512 AR Nijmegen

Telefoon 024-3233163

Website https://www.vierdaagsefeesten.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Jaar na jaar blijkt uit onderzoek van Respons Evenementenmonitor dat de Vierdaagse Nijmegen het grootste vrij toegankelijke evenement is van Nederland! De Vierdaagsefeesten vindt plaats in de binnenstad van Nijmegen en trekt jaarlijks samen met de wandelmarsen 2,35 miljoen bezoekers naar de stad. Tijdens dit evenement, in 2015 van 18 t/m 24 juli, treden meer dan 2750 artiesten op, verspreid over 37 podia. Bezoekers waarderen het evenement gemiddeld met een 8,5. De Vierdaagsefeesten wordt gelijktijdig georganiseerd met de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen die dit jaar van 21 t/m 24 juli plaatsvinden.

De Vierdaagsefeesten biedt elk jaar weer voor ieder wat wils, van Latin tot Rock, van uit je dak gaan tot gebiologeerd luisteren, van biologische lekkernijen tot een goede hamburger! Jong en oud genieten! Kortom: 7 dagen het gezelligste feest van Nederland.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1968

Milieubeleid

We voelen ons erg verantwoordelijk voor het effect dat het grootste evenement van Nederland heeft op het milieu. En ook wij zien het als onze plicht naar Moeder Natuur om te kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dus ook wij handelen vanuit de duurzame gedachte. En daar liggen kansen... voor ons allemaal.

We willen niet alleen beperkende maatregelen nemen. We willen graag iets toevoegen. Een circulaire economie creëren. Een interessant onderwerp vol uitdagingen. Maar daar hebben we wel hulp bij nodig. Wij zoeken ondernemers en organisaties die samen met ons die waarde zien. Want daar valt op te ondernemen en te organiseren… daar valt zelfs groots op te ondernemen en organiseren. Lees verder en ontdek wat het Vierdaagsefeesten Partnerplatform wil betekenen.

Twitter @vierdaagsefeest

Onze partners