Visser Burgum

Adres

Bulthuissingel 2-B
9251 BW Burgum

Telefoon 0511-464142

Website https://www.debesteapparatuur.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Visser Burgum biedt een breed assortiment aan van keukenapparatuur in Noord-Nederland. De wasmachines en vele andere keukenapparatuur dragen de energielabels A+++. Het energieverbruik ook bij een halfvolle trommel is zeer laag. Ook als de wasmachine niet geheel vol is, kan er energiezuiniger gewast worden.

Een zuinige wasmachine is vaak een paar tientjes duurder in aanschaf. Echter uit berekeningen blijkt dat je deze meer kosten binnen twee jaar hebt terugverdiend.

Jouw voordeel van een energiezuinige wasmachine

  • snel terugverdiend
  • lagere energierekening
  • goed voor het milieu
  • degelijke duurzame wasmachines
Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1989

Milieubeleid

ProSense®-technologie
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt uw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit. Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en uw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie!

Milieukeurmerken

Onze partners