Vitaal door Water

Adres

Op Stee 2
9408 HN Assen

Telefoon 0651312772

Website https://www.vitaaldoorwater.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met Vitaal door water willen we een plek creëren waar mensen informatie en inspiratie opdoen over vitaal water en wat vitaliser eigenlijk is. Daarnaast zijn in de webwinkel vitalisers te koop die in en om het huis de oorspronkelijke kwaliteit van water en atmosfeer activeren.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Met vitaal door water willen we zoveel mogelijk bewustwording creëren bij mensen over water in de breedste zin van het woord. Zodra er meer bewustwording is over het belang van vitaal water en vitalisers in en om ons heen, kunnen mensen ook bewust zien en kiezen wat ze zelf willen doen aan de verbetering van water. De bewustwording begint bij het besef dat wij zelf voor het grootste gedeelte uit water bestaan. Daarnaast zijn wij van water afhankelijk – water is een levensvoorwaarde.

Bewustwording van het (onbewust) belasten van water komt hieruit voort. Het is belangrijk dat steeds meer mensen weten welke kleine en grote stappen ze kunnen zetten om water minder te belasten met vervuiling en positief te beïnvloeden met eigen kracht.

Onze partners