Vos en Setz Relatiegeschenken

Adres

Edisonlaan 2
9207 HD Drachten

Telefoon 0512 538 002

Website http://www.vosensetz.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Vos en Setz B.V. is opgericht in 2001 en is specialist in alles op het gebied van importeren, produceren, bewerken en leveren van Promotionele Relatiegeschenken en Kerstpakketten, Eindejaarsgeschenken en Online Keuze Kerstpakketten.
Het markante bedrijfspand op zichtlocatie aan de A7 biedt ruim 5.000 m² opslag en productieruimte en 600 m² showroom die het gehele jaar gevuld is met alle trends in Kerstpakketten en Relatiegeschenken.

Vos en Setz beheerst alle druktechnieken zoals; zeefdruk, doming, ronddruk, tamponering, graveren, transferdruk waarmee de promotionele artikelen voorzien worden van logo’s, slogans, bedrijfsnamen en huisstijl.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2001

Milieubeleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is belangrijk bij Vos en Setz. Een maatschappelijk gezonde leefomgeving is essentieel voor de evolutie en duurzaam investeren in de toekomst van onze planeet is daarbij essentieel.
Vos en Setz is ISO 14001 gecertificeerd en maakt daarmee aantoonbaar haar milieubeleid op orde te hebben. De Code of Conduct vanuit de branchevereniging Platform Promotional Products (PPP) voor een betere maatschappij en milieu wordt eveneens nageleefd.

Enkele voorbeelden: Vos en Setz beoordeelt haar leveranciers en fabrikanten op hun duurzame aspecten. Drukwerk wordt gereduceerd en de interne processen zijn bewust en maatschappelijk verantwoord ingericht.
Afval wordt gescheiden in papier, krimpfolie en restafval. De hallen zijn voorzien van vloerverwarming wat tot minder verspilling leidt. De lichtkoepels voorzien de hallen van natuurlijke warmte en licht en het kantoor wordt groen gehost. Kerstpakketdozen zijn veelal van gerecyclede karton- en papiersoorten gemaakt en de verpakkingsmaterialen zijn gerecycled of recyclebaar. En vele artikelen zijn voorzien van erkende Bio en Eko keurmerken.

Twitter @vosensetz

Onze partners