Vos Transport B.V.

Adres

Londenstraat 5
7418 EE Deventer

Telefoon 0031-570678989

Website https://vostransportgroup.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Passion for Transport

Vos Transport is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Het bedrijf begon in Apeldoorn met één vrachtwagen en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met als vestigingsplaats Deventer. Door onze expertise in de markt vervullen we een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Met een financieel gezonde balans heeft Vos Transport de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Duurzaamheid staat hierbij voorop en hiervoor is Vos als één van de eerste transporteurs in ons land beloond met de Lean and Green Star. 

Door dit alles hebben we onze marktpositie kunnen verstevigen en ons dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Dit maakt Vos Transport tot een professionele businesspartner in transport en distributie.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1947

Milieubeleid

KVGM Beleid Vos Transport B.V.

Bij Vos Transport BV is de aandacht voor Kwaliteit, Veiligheid / Beveiliging, Gezondheid en Milieu (KVGM) volledig ingebed in de bedrijfscultuur.

De organisatie realiseert zich dat zij deel uitmaakt van een macro economisch systeem, en neemt daarin haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Vos Transport BV streeft naar continue verbetering van KVGM, en formuleert periodiek beleid en doelstellingen. Op basis hiervan wordt gewerkt aan continue verbetering.

Het management is in hoge mate betrokken bij kwaliteit, veiligheid, gezondheid en bescherming van het milieu, niet alleen in beleidstermen maar ook in persoonlijk gedrag, zet zich actief in voor genoemde zaken en is verantwoordelijk voor de kennisoverdracht van relevante informatie naar alle betrokken functies en niveaus binnen de organisatie.

Enerzijds is dit een belangrijke voorwaarde voor continue verbetering, anderzijds creëert het betrokkenheid bij alle medewerkers.

Milieukeurmerken

Twitter @vostransport

Onze partners