Vriend B.V.

Adres

Printer 12
7741 MD Coevorden

Telefoon 0524 593 593

Website http://www.vriendbv.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Vriend is een typische totaalinstallateur, actief op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Vriend speelt goed in op de wensen en behoeften van u als klant, als gebruiker en eigenaar. Het gaat hierbij niet alleen om uw wensen nu, maar ook om die van de toekomst: flexibiliteit, energieverbruik, onderhoudsvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Allemaal aspecten waarmee nu al rekening kan worden gehouden bij het ontwerp en de installatie. Vriend verzorgt grootschalige en kleinschalige aanleg van complete elektrotechnische installaties in onder andere de utiliteit, retail en de zorg, maar is ook aanspreekpunt als er storingen verholpen moeten worden. Betrouwbare deskundigheid waar u van op aan kunt.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners