Waddenstroom.nl/Noordholland

Adres

Parallelweg 45
1756 ED 't Zand

Telefoon 06 50661253

Website http://www.waddenstroom.nl/Noordholland

Locatie

Bedrijfsprofiel

Waddenstroom, stroom uit de waddenregio voor en door elkaar!

Waddenstroom, echte nederlandse groene stroom uit de Waddenregio, afkomstig van kleinschalige energieprojecten opgewekt door lokale ondernemers en partikulieren met zon of wind.

U kunt bij waddenstroom zowel stroom leveren als afnemen, het is ons om het even, wij hebben beide nodig om elkaar, van stroom te voorzien.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Missie van Waddenstroom

Goedkope duurzame energie voor iedereen die duurzaam wil leven en ondernemen.

Waddenstroom wil consumenten rechtstreeks in contact brengen met lokale ondernemers die zelf duurzame energie opwekken. Wij geven stroom een gezicht!

Waddenstroom wil een bijdrage leveren aan de verduurzaming en economische ontwikkeling van de Waddenregio.

Aangezien beschikbaarheid van energie essentieel is voor onze voedselvoorziening en economie vindt Waddenstroom het belangrijk dat duurzame energie lokaal in Nederland wordt opgewekt.

Samenstelling van Waddenstroom: Waddenstroom streeft ernaar dat, als het lekker waait of de zon flink schijnt u volledig geleverd krijgt door de stroombron. Als het minder of niet waait of de zon niet schijnt kan door Waddenstroom andere duurzame stroom geleverd worden. 

Waddenstroom heeft duurzaamheid, sociaal- maatschappelijke waarden en correct zaken doen hoog in het vaandel staan en zal dit in theorie en praktijk toepassen in het hele bedrijfsproces.
Wij vinden dat de waddenzee gevrijwaard dient te worden van windturbines, het vaste land en op de Noordzee bieden voldoende mogelijkheden om verantwoord duurzame energie te produceren.

Omdat Waddenstroom gebruikers en leveranciers niet op administratieve rompslomp zitten te wachten, is professionele samenwerking aangegaan met Greenchoice. Greenchoice is voor ons een logische partner. Uitmuntende klantenservice, weinig overhead en lage prijzen.

Make your choice kies Waddenstroom.

Waddenstroom.nl Lammert Soet

Onze partners