Wandstyling.com

Adres

Boerhaavestraat 1
5462 CK Veghel

Telefoon 0413319933

Website http://www.wandstyling.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Verbouw & Renovatie

Wandstyling.com is gespecialiseerd in verbouw, waarbij de opdrachtgever de voorkeur geeft aan natuurlijke bouwproducten.

  • Verbouw en renovatie van uw complete woning;
  • Isoleren van panden met natuurlijk isolatiemateriaal;
  • Het aanleggen van wandverwarming;
  • Afwerking van wanden en plafonds;
  • Realisatie van uw complete droom badkamer

Tadelakt is een waterdichte glans-pleister op basis van natuurkalk. Voor de liefhebber van een authentieke, natuurlijke uitstraling is dit iets bijzonders. Tadelakt is uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer.Tadelakt heeft door lichtinval, structuur en glans een bijzondere uitstraling.

Leemstuc is een milieuvriendelijke bouwstof met een rijke traditie die geschikt is voor interieurgebruik. Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampdoorlatend en kan daardoor warmte en vocht reguleren. Het proces van opnemen en afscheiden geldt ook voor warmte. Leem blijft koel in de zomer en warm in de winter.
Tierrafino leemfinish is een 100 procent natuurlijk bouwmateriaal samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei uit zandgroeven in Europa en bevat geen enkele chemische toevoeging of kleurpigmenten.

De schilderterm fresco (Italiaans voor 'vers') stamt van de Italiaanse uitdrukking buon fresco, ('goed vers') Deze techniek wordt al eeuwen gebruikt om het interieur te verfraaien. Ook op buiten muren kan een fresco een verrijking van het woongenot betekenen. Verschil met wandschildering is dat men schildert op de muur en een fresco schildert men met natuurlijke pigmenten in verse stuclaag.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1997

Milieubeleid

We proberen zoveel mogelijk te werken volgens Cradle to Cradle norm.

Onze partners