WARP Systems BV

Adres

Transportweg 4
2421 LS Nieuwkoop

Telefoon +31 (0)172 574955

Website http://warp-systems.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Om haar klanten te ontzorgen en comfort te bieden levert WARP Systems vloer- en wandverwarmingsproducten. De SpeeTile en SpeeTherm systemen vinden hun toepassing in zowel renovatie- als nieuwbouw in situaties waarbij opbouwhoogte en reactiesnelheid van doorslaggevend belang zijn.

Wand- en vloerverwarming bezorgt u alle vrijheid om een interieur vorm te geven. Uw opdrachtgever profiteert bovendien van het comfort en de behaaglijkheid die vloerverwarming biedt. SpeeTile en SpeeTherm zijn uitermate geschikt bij Renovatie en Transformatie. Hieronder zetten we de voordelen op een rij:

Weinig ruimteverlies
SpeeTile en SpeeTherm van WARP Systems behoren tot de dunste vloerverwarmingsystemen die er op de markt zijn. SpeeTile is inclusief de SpeeTop egalisatielaag 16 millimeter dik. SpeeTherm heeft een opbouwhoogte van 15 millimeter. U heeft daardoor maar weinig ruimteverlies.

Bij nieuwbouw én renovatie
Behalve binnen nieuwbouw kan vloerverwarming prima toegepast worden bij renovatie. Radiatoren kunnen achterwege blijven; dat scheelt ruimte en zorgt voor strakker interieur.
SpeeTile en SpeeTherm brengen weinig ruimteverlies met zich mee. Daardoor zijn de systemen bij uitstek geschikt voor projecten waar een lage opbouwhoogte essentieel is. De installatie vraagt bovendien weinig voorbereiding. Beide systemen kunnen op de bestaande vloer worden gelegd. Dat scheelt tijd; u kunt een project sneller opleveren.

SpeeTile en SpeeTherm warmen snel op
Bekend is dat vloerverwarming over het algemeen veel trager opwarmt dan radiatoren. SpeeTile en SpeeTherm onderscheiden zich wat dat betreft positief. De SpeeTube buizen liggen kort onder de afwerklaag. Daardoor is de vloer of wand snel op temperatuur.

Ook toe te passen als koelsysteem
SpeeTile en SpeeTherm zijn in combinatie met een warmtepomp ook te gebruiken als koelsysteem. De toepassing van het SpeeTile systeem als wandkoeling biedt veel comfort t.o.v. vloerkoeling. Wanden bieden een groter oppervlakte zodat het koelend vermogen eenvoudig wordt gehaald. Met een watertemperatuur van 18 graden blijft de ruimte ook in de zomer behaaglijk.

Lagere energierekening
Vloerverwarming verwarmt een ruimte gelijkmatiger dan radiatoren. De volledige vloer is het verwarmingselement. De watertemperatuur kan lager ingesteld worden dan wanneer de kamer verwarmd wordt met radiatoren. Daardoor is vloerverwarming energiezuinig. Dat scheelt uw opdrachtgever energie en dus stookkosten.

Eenvoudige en snelle installatie
SpeeTile en SpeeTherm zijn eenvoudig te installeren. Een installateur kan een ruimte van 60 vierkante meter binnen een dag afgewerkt opleveren. En met weinig overlast voor de opdrachtgever, omdat het niet nodig is om leidingen in te frezen. Door de lage opbouwhoogte is er daarnaast weinig materiaal nodig om de vloer af te werken. Dat scheelt tijd en bespaart kosten. U kunt uw project snel opleveren.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners