Wasnootjes.nl

Adres

Surinamestraat 24
8321 HT Urk

Telefoon 0616999580

Website http://www.wasnootjes.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij van Wasnootjes.nl wassen onze kleren, zoals de naam al doet vermoeden, met nootjes. Allerlei soorten kleren worden schoon dankzij de Sapindus mukorossi-vrucht uit Nepal. Deze vrucht/noot bevat een stof in de schil genaamd Saponin. Dit is een soort zeep. Wanneer de nootjes in contact komen met water, geeft de schil deze stof af. Deze stof bevat een onovertroffen reinigende kracht: ideaal om mee te wassen dus!

De nootjes zijn een krachtige alles-in-één wasmiddel. Of het nou kleur, zwart, wit, zijde of wol is: alles kan gewassen worden met de nootjes. U hoeft dus geen verschillende wasmiddelen meer te kopen. Daarnaast is het, in tegenstelling tot wasmiddel en wasverzachter, goed voor het milieu, en goed voor mensen met een allergie of huidprobleem.

Natuurlijk zijn we nog lang niet uitgepraat over ons wasmiddel, daarom nodigen we u graag uit om ook een kijkje te nemen op onze website. Zo komt u meer te weten over ons wasmiddel, maar ook over wie er achter dit bedrijf zitten.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Door gebruik te maken van Wasnootjes.nl wast u duurzaam en plantaardig. Hierdoor kunnen wij het milieu ontlasten en een positieve boost geven aan een duurzaam leven. Wij van Wasnootjes.nl proberen steeds meer mensen hiervoor enthousiast te maken! Tijdens het inpak- en verzendproces maken wij zo veel mogelijk gebruik van gerecycled karton en papier. 

Twitter @wasnootjesnl

Onze partners