Webkracht

Adres

Spoorlaan 334
5038 CC Tilburg

Telefoon 085 888 33 30

Website https://www.webkracht.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Webkracht is een Een ful-service webbureau dat jouw organisatie helpt met webdesignwebapplicatieshosting en internetmarketing. We zijn specialist in het opzetten en beheren van maatwerkapplicaties.

We maken krachtige maatwerkwebsites sinds 1999. Snel schakelen, korte lijnen en strakke deadlines? No problemo. Vlekkeloos werkend, makkelijk te onderhouden, vindbaar en volledig responsive? Vanzelfsprekend! Vanuit Tilburg helpen we je aan online resultaat.

Dat doen we niet alleen webdesign, webshops of webapplicaties, maar ook met advies op het gebied van marketing, SEO en social media. Natuurlijk doen we daar ook de hosting en e-mail, beheer van je applicatie of onderhoudscontract bij.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1999

Milieubeleid

Verantwoordelijkheid nemen voor het milieu betekent dat er een toenemende behoefte is om energie uit hernieuwbare bronnen te halen. Webkracht biedt hosting aan van partijen die energie uit hernieuwbare bronnen gebruiken om de servers in datacenters van stroom te voorzien.

Concreet komt alle stroom van de hoofdleverancier van onze belangrijkste diensten van wind- en waterkracht. De milieupartner van onze hoofdleverancier is Energiedienst AG, dat groene energie opwekt uit 100 procent kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.

De investeringsbeslissingen die bij Webkracht en haar hoofdleverancier wordt genomen, zijn al jaren gebaseerd op energie-efficiëntie. Het stroomverbruik van hardware- en netwerkcomponenten is bepaald door interne metingen en gebruikt als een fundamenteel criterium bij de selectie van componenten.

Twitter webkracht

Onze partners