WerkinMeierijstad

Adres

Stadhuisplein 121
5461 KR Veghel

Telefoon 0413 411 024

Website https://werkinmeierijstad.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij geloven in de kracht van lokaal. Wij focussen ons met onze vacaturesite alleen op gemeente Meierijstad. De gemeente Meierijstad omvat 83.000 inwoners en bestaat uit de dorpen Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Nijnsel, Zijtaart, Boskant, Mariaheide, Eerde, Wijbosch, Keldonk, Olland en Boerdonk. Voor al deze mensen is volop werk te vinden in de eigen gemeente. Lekker dichtbij huis! En dat heeft voordelen voor de werkzoekenden en de werkgevers. 

Werkzoekenden kunnen op de fiets of zelfs lopend naar het werk. Bespaar op benzinekosten en onderhoudskosten voor de auto en misschien kan de auto zelfs de deur uit. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de werknemer. Die heeft meteen een stukje beweging gehad en geen files, geen reistijd en geen stress in de ochtend- of avondspits. Werkgevers hoeven geen km-vergoeding te betalen of rekening te houden met werknemers die in de file staan. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Wij stimuleren van het werken in de eigen gemeente. Hierdoor hoeft er minder gereisd te worden met de auto. En wordt de ecologische voetafdruk verkleind. Er wordt bespaard op brandstof, CO2-uitstoot en slijtage aan de auto. Ook voor werkgevers hebben werknemers wonen in Meierijstad voordelen. Het bespaart op de km-vergoeding en werknemers die fietsen zijn minder vaak ziek. 

Daarnaast zijn er minder parkeerplaatsen nodig en werknemers minder vaak te laat door files. Wij printen zo min mogelijk en als we printen gebruiken we FSC papier. Afval wordt uiteraard gescheiden en er wordt geen gebruik gemaakt van wegwerpbekers. Benieuwd naar onze lokale vacatures in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode en omgeving.

Onze partners