Wijnwinkel De Proeftafel

Adres

Rozenstraat 15a
3702 VK Zeist

Telefoon 030 227 0041

Website http://www.deproeftafel.bl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De wijnwinkel voor de avontuurlijke wijnliefhebber is sinds september 2013 gevestigd in Zeist. We voeren een eigenzinnig assortiment bestaande uit vooral Europese wijnen van bijzondere druivensoorten uit minder bekende regio's en landen. Biodiversiteit is een groot goed, ook oo gebied van druivensoorten.

De meeste wijnen zijn afkomstig van kleinere wijnbedrijven, waar met liefde en passie gewerkt wordt. Veel daarvan zijn ook nog eens biologisch of biologisch dynamisch gecertificeerd, maar selectiecriterium nummer 1 is smaak! Verder hebben we een kleine selectie wijnen die opgenomen zijn in de Ark van de Smaak van Slow Food.

Voor particulieren is de website de gehele week geopend, de winkel van woensdag t/m zaterdag. Wij leveren ook aan detailhandel en horeca. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

De Proeftafel: waar bijzonder heel gewoon is

Branche
Eten en drinken
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Vrijwel al onze wijnen komen uit Europa, dus minder kilometers afgelegd. Waar mogelijk biologische wijnen, maar biodiversiteit (d.w.z. meer soorten druiven verkopen dan het handjevol uit supermarkt/groothandelskanaal) is voor ons het belangrijkste speerpunt.

Binnen de winkel/kantoor een beleid van afval mijden, waar mogelijk, en als dat niet mogelijk is, wordt alles gescheiden. Geen eenmalig verpakkingsmateriaal voor klanten (m.u.v. cadeauverpakking).

Twitter @deproeftafel

Onze partners