WILVO Group HQ

Adres

Melkweg 1
5571 SM Bergeijk

Telefoon 0497-783333

Website https://wilvogroup.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

WILVO, GFM, ITEQ, Van Den Broek en v.d. Elsen vormen samen Wilvo Group. Samen staan we voor state of the art staalbewerking.

Branche
Industrie
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1970

Milieubeleid

Als first tier supplier willen we de regie voeren over de complete supply chain. Dit betekent dat wij ook onze verantwoordelijkheid nemen wanneer het gaat om sustainability en duurzaamheid. Samen met onze partners binnen de supply chain onderzoeken we continu de mogelijkheden om meer en meer inhoud toe te kennen aan sustainability. Binnen WILVO Group zien we dit thema -en de ontwikkeling van een circulaire economie- als een essentieel onderdeel binnen de toekomstbestendigheid van de bedrijven binnen WILVO Group. Onder aan de streep is sustainability een dynamisch proces waaraan we samen invulling geven met klanten en toeleveranciers. With WILVO Group Nature Wins!

We doen er alles aan om zelfvoorzienend te zijn wanneer het gaat om energieverbruik. We maken gebruik van zonnepanelen, aardwarmte en warmte-terugwinning. Daarnaast wordt al ons bedrijfsafval op een duurzame manier gescheiden en verwerkt. ‘Key’ binnen het sustainability-gedachtegoed van WILVO Group is het refurbishen van investeringsgoederen ofwel door ons gemaakte producten. We geven producten een tweede leven en brengen ze terug op het gewenste niveau. We maken ze simpelweg ‘als nieuw’. Dit stelt onze klanten in staat om (her)investeringen uit te stellen, omdat de levensduur/cyclus van producten significant wordt verlengd. We kijken daarbij ook kritisch naar het verpakkingsmateriaal: kunnen we werken met retourverpakkingen? Of kunnen we verpakkingen hergebruiken?

Onze partners