Windcentrale

Adres

Lauriergracht 116R
1016 RR Amsterdam

Telefoon 0204040160

Website http://www.windcentrale.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Via de Windcentrale word je mede-eigenaar van een windmolen en wek je zelf groene stroom op. Zo draag je concreet bij aan een beter milieu. En het is nog voordelig ook!

We splitsen een windmolen in duizenden stukjes: Winddelen. Door één of meer Winddelen te kopen, word je mede-eigenaar van een windmolen. Als eigenaar van een Winddeel heb je recht op een deel van de stroom die de windmolen opwekt. Dat betekent dat je met Winddelen je eigen duurzame stroom opwekt en dat je lampen thuis gaan branden op stroom uit je eigen windmolen. Inmiddels zijn er al ruim 15.000 mensen met Winddelen!

Als Winddeler lever je een concrete bijdrage aan een beter milieu. De stroom die je met je Winddelen opwekt komt van je eigen Nederlandse windmolen. Gegarandeerd groen dus. En je ben bovendien voordelig uit. Naast de eenmalige aanschafkosten betaal je jaarlijks een bijdrage aan de exploitatiekosten van de molen. Zolang je molen draait, gemiddeld 12 tot 20 jaar, ontvang je gratis stroom van je Winddelen. Die groene stroom verrekenen we met je stroomnota. Extra leuk: hoeveel stroom je windmolen opwekt, kun je live volgen met de Windcentrale-app.

Wil je ook Winddeler worden? Schrijf je dan (gratis en vrijblijvend) in op onze voorrangslijst via www.windcentrale.nl. Op die manier krijg je als eerste bericht wanneer er een nieuwe molen in de verkoop gaat. Bovendien krijg je voorrang op de koop van Winddelen ten opzichte van mensen die zich niet of later dan jij hebben ingeschreven. Dat is handig, want tot nu toe was er bij alle molens meer vraag naar Winddelen dan aanbod.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @windcentrale

Onze partners