Wol zo Eerlijk

Adres

Brinkstraat 2A
9481 BJ Vries

Telefoon 0614877447

Website http://www.wol-zo-eerlijk.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

www.wol-zo-eerlijk.nl is een webwinkel - met daarnaast een winkellocatie in Vries - in duurzame handwerkmaterialen, voor haken en breien. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzame kenmerken: biologisch, milieu- en diervriendelijk, vrij van kinderarbeid en met een eerlijke prijs voor alle in de keten betrokken partijen. Kortom wol, katoen en breinaalden met een goed, transparant verhaal.

Bij Wol zo Eerlijk kun je terecht voor brei- en haakgarens van merken als Erika Knight, BC Garn, Pascuali, mYak, Vinnis Schoppel Wolle en Rosários 4. Een flink deel van de garens is GOTS gecertificeerd, dus voorzien van een biologisch keurmerk. Daarnaast vind je hier een mooie selectie handwerkboeken en unieke accessoires, zoals handgemaakte project bags en shawlspelden.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Wol zo Eerlijk stelt kritische vragen: Waar komen de grondstoffen vandaan? Waar en onder welke omstandigheden wordt er geproduceerd? Hoe wordt er omgegaan met dieren? En welke maatregelen nemen leveranciers en producenten ten aanzien van het milieu? 

Behalve het bieden van eerlijke producten - beter voor mens, dier en milieu - wil Wol zo Eerlijk zo maatschappelijk verantwoord mogelijk ondernemen. Zo wordt er alleen geprint indien nodig en op gerecycled papier. Voor het verzenden van bestellingen kiest Wol zo Eerlijk voor recycleerbare dozen en verpakkingsmaterialen. 

Milieukeurmerken

Onze partners