WoningExtra.nl

Adres

Stadrijk 101
5403 NH Uden

Telefoon 0653 155052

Website http://www.woningextra.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Een Blowerdoortest of Luchtdichtheidsmeting of Qv10 test helpt u energieverlies/ warmteverlies van woningen te voorkomen.

Als de luchtdichtheid of kierdichting van een woning onvoldoende blijkt te zijn, kunnen gerichte maatregelen worden toegepast. Dit zorgt er niet alleen voor dat er minder warmte uit het gebouw kan ontsnappen, maar betekent tegelijkertijd dat tocht en kou het pand minder goed kunnen binnendringen.

Luchtdichtheidsmetingen zijn daarmee een essentieel hulpmiddel om de energiezuinigheid en het binnenklimaat van een pand te verbeteren.

Bij een luchtdichtheidsmeting maken we gebruik van een blowerdoor. Dat is een frame met zeildoek dat we in de opening van een buitendeur plaatsen. In de blowerdoor zit een ventilator waarmee lucht naar binnen kan worden geblazen of juist naar buiten kan worden gezogen. Door de binnenruimtes op die manier in onder- en overdruk te zetten, kunnen we meten of de woning voldoet aan de gestelde luchtdichtheidseisen.

U ontvangt een rapport met de luchtdoorlatendheid van de woning uitgedrukt in de qv10-waarde. Dit is de luchtdoorlatendheid in dm³/s per m² vloeroppervlak. 

Wij zijn een BRL5027 luchtdichtheidsmetingen gecertificeerd bedrijf. 

Voor meer informatie kijk op onze website.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Zoveel mogelijk verduurzaming van en energiezuinige woningen door zo min mogelijk ongewenste naden en kieren in de woning waardoor warmte kan ontsnappen.

Onze partners