Woningontruiming | Limburg

Adres

Bilderdijkstraat 43
5921 CD Venlo

Telefoon 077 851 11 13

Website http://www.woningontruiming-limburg.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Woningontruiming Limburg

Woningontruiming Limburg biedt een helpende hand bij de ontruiming van een inboedel van een woning of bedrijf. De service is bedoelt voor nabestaanden, emigranten en mensen die van groot naar klein gaan wonen. Vaak worden we ook ingehuurd om overschot van inboedel te ontruimen of het gewoonweg opruimen van een garage of opbergruimte. Ook voor andere zaken, zoals overige opruimwerkzaamheden, herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden kunt u terecht bij woningontruiming Limburg. Wij ontruimen niet alleen inboedel en afval, maar maken ook woningen en bedrijfspanden verhuur- of verkoop gereed. Zo kunt u het gehele traject uit handen geven. Boven alles bieden wij maatwerk. Dit is handig als u maar een gedeelte wil uitbesteden.

Woningontruiming en compensatie

Wij zijn een van de weinige woningontruimers die een compensatie geven voor inboedel die enige waarde heeft. Met andere woorden inboedel opkopen in combinatie met een woningontruimingsopdracht. Zo bespaart u niet alleen in kosten maar heeft u ook minder rompslomp met verkopen. U bespaart niet alleen tijd, maar u krijgt ook niet allerhande vreemde mensen over de vloer. Zeker bij een leegstaande woning of bedrijf is het niet wenselijk om iedereen daar te ontvangen.

Seniorenverhuizing en overige diensten

Naast woningontruiming en daarop direct aanvullende diensten bieden we ook andere gerelateerde diensten, zoals seniorenverhuizing en opslag. Zo kunnen senioren ons vragen om een deel te ontruimen en een deel te verhuizen naar de nieuwe kleine woning, maar ook kunnen we een deel opslaan als er nog plannen zijn met een deel van de inboedel die niet mee kan naar de nieuwe woning.

Wilt u uw woning leeg laten neem dan gerust contact op met ons. Wij kunnen u persoonlijk advies geven. Een offerte op laten maken is vrijblijvend en kosteloos. Hiervoor dienen we wel de woning te bezoeken. Hierdoor komen we precies te weten wat de bedoeling is en kunnen we gezamenlijk afspraken maken. Zo creëren we onderlinge duidelijkheid en dat geeft een goed gevoel.

U kunt onze website bezoeken, maar ook gewoonweg even bellen.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Het belangrijkste onderdeel binnen ons milieubeleid is om hergebruik van spullen te bevorderen. Zo doneren we kleingoed e.d. vaak aan kringloopwinkels. Voor het overige dat wat onder afval valt dat scheiden we zo veel mogelijk. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar is ook goedkoper voor onze klanten.

Onze partners