Woningontruiming Zwartblok

Adres

Hannie Schafthof 9
3762 JR Soest

Telefoon 035-6224216

Website http://www.woningontruiming-zwartblok.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

WONINGONTRUIMING ZWARTBLOK, DE SPECIALIST IN BOEDELRUIMING VOOR PARTICULIEREN.

Er zijn omstandigheden waarbij een woning leeg moet worden opgeleverd. Wanneer u zelf niet in staat bent om de inboedel op te ruimen en het pand te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis kunt u een beroep op ons doen.

Door onze ervaring met boedelontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Zoveel mensen, zoveel redenen die er voor zorgen dat een woning of pand ontruimd (met spoed) moet worden.

Wanneer kunt u boedelontruiming gebruiken?
Bij een verhuizing naar een zorgcentrum, verpleeghuis of verzorgingshuis
Bij emigratie naar buitenland
Bij echtscheiding.
Bij overlijden / nalatenschap / erfenis
Bij verkoop van een huis / opzegging huurwoning

Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze servicegerichte instelling, onze discretie en klantvriendelijkheid.

De aan onze klanten gerichte gratis offertes altijd geheel vrijblijvend!

Heeft u een woning die binnenkort helemaal leeg en schoon opgeleverd moet worden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij werken in regio: Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Almere.
Almere , Amsterdam e.o , Amersfoort , Austerlitz Baarn Bussum Blaricum Bosch en Duin , Bunschoten , Bilthoven De Bilt De Meern Den Dolder Driebergen Doorn , Eemnes Eemdijk Eembrugge Groenekan Harderwijk Hilversum Huizen Hollandse Rading Hoevelaken Kortenhoef Laren (NH) Lage Vuursche Loosdrecht Leusden Muiden Muiderberg Maartensdijk Naarden Nijkerk Nieuwegein Soest Soesterberg Spakenburg Utrecht Vleuten Weesp Zeist

zwartblok woningontruimingen

035-6224216
06-50435378 of 06-16633758

www.woningontruiming-zwartblok.nl

wij werken in opdracht van o.a particulieren, makelaar, woningbouw, notaris en stichtingen

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Woningontruiming Zwartblok voert de inboedel en de daarbij vrijkomende afvalstromen op een zo verantwoord mogelijke manier af.

Onder het motto ‘weggooien kan altijd nog’ zorgt woningontruiming Zwartblok  zoveel mogelijk voor het herplaatsen van bruikbare goederen.

Een deel van de in de woning aanwezige inboedel zal door ons worden overgenomen en in mindering worden gebracht op een eventuele factuur. Voor kleding en inboedel die te goed zijn om weg te gooien zoeken wij een herbestemming iof wordt op milieu vriendelijke wijze afgevoerd

Dat resulteert in:

  • Herplaatsing van bruikbare goederen
  • Zoveel mogelijk gescheiden aanbieden van glas, papier, karton, klein chemisch afval, textiel, groenafval, bouwafval, hout en metalen
  • Hergebruik of recycling
  • Minder schadelijke stoffen in het milieu
  • Besparing op de kosten voor verwijdering en verwerking van afval

Ons strevenis dat alles herbruik kan worden of zodanig wordt aangeboden bij de mileustraat dat het apart kan worden verwerkt.

Daarnaast werken we samen met containerbedriijven waarbij het milieu en dus het verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

Afval scheiden levert door minder restafval veel voordelen op. Dat betekent besparing van waardevolle nieuwe grondstoffen en energie en dat is goed voor het milieu. Voor nu en later…

Neem voor informatie geheel vrijblijvend contact op:

www.woningontruiming-zwartblok.nl

Onze partners