WoodLooking

Adres

Kerdijkstraat 28B
3038 XE Rotterdam

Telefoon 0615474656

Website https://woodlooking.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met een WoodLooking heb je niet zomaar een houten zonnebril op je neus. Je vindt bij ons namelijk unieke modellen van bijzondere materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zonnebril van kurk, bamboe of gerecycled skateboard hout. En dat is wat de zonnebrillen van WoodLooking zo uniek maken. Het zijn brillen met dat kleine beetje extra, maar wel betaalbaar. En doordat de natuur zijn eigen gang gaat, is geen bril hetzelfde.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Bij WoodLooking besteden we veel aandacht aan de duurzaamheid van ons product. Veel van onze modellen zijn daarom van bamboe gemaakt. Bamboe is geheel afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Omdat bamboe snel groeit en vaker geoogst kan worden is het een ecologisch verantwoord product. Daarnaast is bamboe slijtvast en heeft het een lange levensduur.

Maar ook onze overige houten brillen hebben een duurzaam karakter. Zo zijn de sommige modellen gemaakt van gerecycled skateboard hout en is onze fabrikant FSC gecertificeerd. Dit wil zeggen dat al het hout voor onze brillen afkomstig is uit bossen die beheerd worden conform de FSC-standaard. Dit betekent verantwoord bosbeheer waarbij het leefgebied van planten en dieren beschermd wordt en er respect is voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.

En dat vinden wij bij WoodLooking belangrijk!

Milieukeurmerken

Twitter @looking_wood

Onze partners