Workers

Adres

Zuidwesthoekweg 7
8601 HG Sneek

Website https://workers.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Welkom bij Workers. De nieuwe manier van werken. Splinternieuw projectplatform voor opdrachtgevers en experts in (digital) marketing.

Workers, het antwoord op de evoluerende arbeidsmarkt, introduceert flexibiliteit in marketing. Dit platform, geïnspireerd door de gig-economie, biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om op projectbasis samen te werken met gespecialiseerde experts. De focus ligt op het bevorderen van samenwerking op basis van behoeften en budget, zonder extra kosten voor de experts.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2023

Milieubeleid

Bij Workers omarmen we groene, duurzame ideeën en initiatieven als kern van ons bestaan. Ons platform koestert niet alleen expertise, maar ook een diepgewortelde toewijding aan een gezondere, rechtvaardigere en veerkrachtigere wereld. Hier draagt iedereen bij aan het weven van een duurzamere toekomst. Van marketeers tot opdrachtgevers, onze gemeenschap omhelst innovatie en groen denken als standaardpraktijk. Samen streven we naar een wereld waarin elk initiatief bijdraagt aan een bloeiende planeet voor alle generaties.

Onze partners