www.groenbalans.nl

Adres

Van Deventerlaan 30-40
3528 AE Utrecht

Telefoon 030-7533114

Website https://groenbalans.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een kans, geen beperking. Duurzaamheid, dat is vernieuwing en verandering, vooruitlopen op en in contact staan met de omgeving. Wij geloven dat duurzaamheid en winst hand in hand gaan. Anders gezegd, bewust zaken doen met grote maatschappelijke impact op de buitenwereld.

Wat is de maatschappelijke betekenis van uw organisatie, wat is de werkelijke impact? Hoe zorgt u dat uw organisatie er over 100 jaar nog steeds is? MVO is de leidraad voor organisaties om aandacht te geven aan maatschappij, medewerkers, financiële belangen en het milieu; People, Planet, Profit. MVO maakt onderdeel uit van de dagelijkse bedrijfsvoering en komt tegemoet aan wensen van stakeholders.

Groene stroom en Garanties van Oorsprong

Groenbalans zorgt ervoor dat u eenvoudig het elektriciteitsverbruik van uw organisatie kunt vergroenen door over te stappen op groene stroom. U blijft bij uw huidige energieleverancier en koopt daarnaast Garanties van Oorsprong (GvO’s) in, het bewijs dat stroom duurzaam is opgewekt. Daarbij heeft u de keuze uit GvO’s van verschillende duurzame bronnen uit binnen- en buitenland.

CO2-compensatie door CO2-rechten

Groenbalans biedt CO2-compensatie in de vorm van gecertificeerde CO2-rechten verbonden aan duurzame klimaatprojecten in ontwikkelingslanden. Deze Gold Standard of Verra CO2-rechten zijn een bewijs dat een bepaalde hoeveelheid CO2 is vermeden, opgeslagen of verwijderd uit de atmosfeer. Door gebruik te maken van deze rechten compenseert u de CO2-uitstoot van uw organisatie en onderneemt u CO2-neutraal.

www.groenbalans.nl

Voor meer informatie of advies graag contact opnemen 030 - 75 33 114 of mail info@groenbalans.nl

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

  1. Jaarlijkse CO2-footprint
  2. CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door rechten uit CO2-compensatieproject
  3. Afval wordt gescheiden
  4. OV-gebruik wordt gestimuleerd
  5. Electrische lease auto's
  6. Fietsplan
  7. Gehuisvest in duurzaam pand
  8. lunch met regionale en biologische producten

Twitter @groenbalans

Onze partners