Yaviva

Adres

Kwekerijweg 2B
3709 JA Zeist

Telefoon 0343-755287

Website http://yaviva.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

YAVIVA, DÉ GROOTHANDEL IN ECO COSMETICA

Maak kennis met Yaviva, dé speler in de markt van biologische, verantwoorde en duurzame cosmetica. Deze distributeur heeft dé grote merken op gebied van eco-cosmetica onder haar hoede en weet als geen ander wat goed is voor de verzorging van het menselijk lichaam én het milieu.


Mooie merken, met een bijzonder verhaal

Yaviva heeft het groots aangepakt en is in één klap de nummer één groothandel als het aankomt op natuurlijke verzorgingsproducten. Van huid tot haar en van mond tot make-up: hier vind je wat je zoekt. Ieder merk dat Yaviva vertegenwoordigt, kent een bijzonder verhaal. Het is ontstaan vanuit een overtuiging, vanuit de filosofie dat het beste voor jezelf, in de natuur te vinden is. Hieronder een greep uit het merkenaanbod van deze nieuwe distributeur.

Natuurlijke huidverzorging

Tasty Skincare, de naam zegt het al: dit is eetbare cosmetica! Een prachtige lijn krachtig werkende serums zo uit de natuur, in een flesje. Natuurlijke huidverzorging zonder water! In plaats van water gebruikt het natuurlijke merk Santaverde pure zelf geteelde aloë vera als basis. Voor huidproblemen biedt het inventieve merk Indemne pure, natuurlijke, zachte en toch krachtige oplossingen. Armanprana biedt superfood en intensieve voeding voor je huid. Het merk is zowel biologisch als plantaardig en besteed zelfs aandacht aan ecologische verpakkingen. Met ruim 250 producten en negen verzorgings-lijnen biedt Lavera de ideale lichaamsverzorging voor elk huidtype. De pure producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn.

Biologische make-up

Mensen die denken dat ECO make-up duur en onbetaalbaar is, doen er goed aan het merk Benecos eens te bekijken. Dit hippe, trendy merk heeft natuurlijke cosmetica met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, waardoor het voor iedereen aantrekkelijk wordt om biologische make-up eens te proberen. Lavera is een merk voor iedereen en biedt naast huidverzorging, ook natuurlijke tandpasta, haarverzorging en make-up. Puur natuur, Boho style met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding, dat is Boho Cosmetics. Dit hippe, kleurrijke nieuwe merk haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren 60 en gebruikt in de make-up sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen.

Natuurlijke zonneproducten

Lovea BIO is hét merk voor een natuurlijke bescherming tegen de kracht van de zon, ook voor de allerkleinsten. Daarnaast werken ze perfect en ruiken ook nog eens erg goed. 

Yaviva: voor alles en iedereen

Yaviva heeft veel kennis van de markt, traint personeel op verzoek en verzorgt, indien gewenst, interne workshops. Bedrijven of salons die geïnteresseerd zijn in het voeren van één of meerdere merken, kunnen vrijblijvend contact opnemen. Kijk voor meer informatie op www.yaviva.nl

Onze merken: Amanprana, Arganolie-Cactusvijgolie, Benecos, BoHo-Cosmetics, Indemne, Lavera, Lovea, NVEY-ECO-makeup, SantaVerde, Santé-Cosmetics, Surya-Brasil, Tasty-Skincare

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Uitsluitend biologisch gecertificeerde cosmetica. Zo weinig mogrlijk verpakkingen, als we verpakken dan is het afbreekbaar denk aan de 'chips' om de pakketten af te vullen'. Zonnepanelen. 

Milieukeurmerken

Onze partners