Yooker | Webdesign Eindhoven | Full Service Webbureau

Adres

Industrieweg 23
5527 AJ Hapert

Telefoon +31(0)497 229 004

Website https://yooker.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Yooker is een full service webbureau. Yooker staat voor Young en Creative. Dit is onze bedrijfscultuur, wij zijn relatief jonge professionals, doch met reeds vele jaren ervaring en bewezen resultaten. Zie ons portfolio voor voorbeelden van websites van onze hand. Wij leveren mooie professionele websites die op positieve wijze opvallen. Daarnaast is iedere website die wij opleveren SEO-vriendelijk. Dit wil zeggen, de website wordt direct goed gevonden in Google. Een website laten maken die niet gevonden wordt in Google is een beetje als een restaurant te midden van een verlaten industrieterrein. Voor websites draait het ook om locatie, locatie, locatie. En de belangrijkste locatie online zijn de zoekresultaten van Google. Ben je daar afwezig, dan kun je net zo goed geen website hebben.

Onze websites worden vervaardigd met WordPress software. Dit systeem is geen hogere wiskunde om te beheren. Na het opleveren van de website heb je onze hulp waarschijnlijk dan ook niet nodig. Al staan we altijd voor je klaar mocht je nieuwe functionaliteiten willen toevoegen.

Om al deze redenen kiezen steeds meer ondernemers in de regio de Brabantse Kempen maar ook daarbuiten voor een website laten maken bij Yooker. Goed om in ogenschouw te nemen is dat een webshop laten maken ook tot de opties behoort.

Vraag vandaag nog kosteloos en vrijblijvend een website offerte aan.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2016

Milieubeleid

Het Nieuwe Werken
Yooker omarmt Het Nieuwe Werken. Werknemers werken een aantal dagen vanuit thuis. Dit om de Nederlandse wegen te ontlasten.

Groene hosting 
Yooker kiest voor de hosting van haar websites, louter voor webhosting partijen die draaien op groene stroom en een CO2-neutraal datacentrum.

Onze partners