Zalsman Kampen

Adres

Gildestraat 1
8263 AH KAMPEN

Telefoon 0383869966

Website http://zalsmankampen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). Het bedrijf is per 1 Januari 2012 gestart en gehuisvest in het pand van IMpact, de drukkerij heeft een unit welke volledig is aangepast aan de moderne werkomgeving, het is o.a. rolstoelvriendelijk en verwarming vindt plaats middels aardwarmte.

In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 26 mensen, die om wat voor reden dan ook, een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en allen gedetacheerd zijn bij Zalsman Kampen. Daarnaast zijn er ook 14 mensen werkzaam vanuit de reguliere arbeidsmarkt.

Verder is er een nauwe samenwerking metZalsman in Zwolle en de overige afdelingen binnen de IMpact om samen orders te verwerken. Veel bedrijven en gemeenten die geïnteresseerd zijn in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen weten ons te vinden.

Branche
Grafimedia
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1857

Milieubeleid

Ons bedrijf produceert volledig CO-2 neutraal drukwerk.

We hebben onze carbon footprint laten berekenen en planten bossen aan op Sumatra om deze CO-2 uitstoot 100% te compenseren.

Meer informatie daarover is te vinden op onze website….

Om de uitstoot te reduceren leveren we alle pakketjes in de regio af met een 100% elektrische autoen worden er bij Zalsman Zwolle 8 elektrische auto ingezet voor woon-, werkverkeer.

Twitter @Impact_S_Media

Onze partners