Zero2green Electric Courier Services

Adres

van Wassenaerlaan 43
1215 PA Hilversum

Telefoon 035 2055 035

Website http://www.zero2green.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Met spoed een pakketje versturen maar het mag niet teveel kosten?

Dan bent u bij Zero2green aan het juiste adres! Als bonus vervoert Zero2green het volstrekt duurzaam en schoon. Met 100% duurzame koeriersdiensten biedt Zero2green daadwerkelijke oplossingen voor interstedelijke distributie voor bedrijven en organisaties die echt gaan voor groen.

Wat is eigenlijk een duurzame koerier?

Wel, in mijn geval betekent dat dat ik goederen vervoer met een elektrische auto. Dat is duurzaam en schoon want er worden lokaal geen giftige uitlaatgassen uitgestoten en ook geen CO2. Het betreft hier een auto met een groot bereik die kan beschikken over supersnel opladen. Zo worden uw zendingen altijd op tijd afgeleverd.

Passie is voor Zero2green het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we constant inademen en het reduceren van de gevaarlijke uitstoot van uitlaatgassen in en rond onze steden. Niets doen aan duurzaamheid is in de huidige tijd geen optie meer. Maar hoe zeer de meeste organisaties niets liever willen dan duurzaam ondernemen lukt het niet altijd 100%.

Uw zending is bij ons in goede en “groene” handen en wordt met uiterste zorgvuldigheid en met gepaste aandacht behandeld. Uw partner, zero2green, staat voor betrouwbaarheid en eerlijkheid, en voor openheid en communicatie. Maar bij goed communiceren hoort ook goed luisteren en goed bereikbaar zijn. Dat is voor ons net zo belangrijk als stiptheid en snelheid. Want een koerier is immers een verlengstuk van uw bedrijf en dus ook het gezicht van uw bedrijf naar buiten toe.

Wij gaan integer en respectvol met uw zending om. Dat zit in ons DNA. Evenals duurzaamheid en emissieloos leveren. Want mijn missie is: emissieloos!

Naast de standaard koeriersdiensten bied ik ook deze dienst aan:

Bagage Service  (Duurzame bagage-(thuisbreng)service)

Exclusieve service van het hotel verzorgt door Zero2green Courier Services.

Voor als u uw bagage zoals laptop, telefoon, identiteitsbewijzen of dierbare zaken hebt laten liggen in het hotel. U kunt dan via het hotel of zelf via info@zero2green.nl of bel 035-2055-035 contact opnemen met ons. Wij zorgen er dan voor dat uw zaken netjes en discreet worden thuisgebracht.

Bent u hotelmanager en heeft u nog geen Duurzame bagage-(thuisbreng)service van Zero2green neem dan contact op. 

Voordelen van duurzaam en persoonlijk vervoer door Zero2green:

  • Het vervoer gebeurt met een elektrische auto, dus emissievrij en duurzaam.
  • Geen massavervoer.
  • Persoonlijk want de bagage wordt door de chauffeur die het ophaalt ook linea recta afgeleverd. Er vindt geen overslag plaats. Alles wordt discreet afgehandeld.

Kijk voor meer info op www.zero2green.nl/diensten

Organisaties worden door Zero2green uitgedaagd nu daadwerkelijk te investeren in het duurzamer maken van hun complete distributiekanaal. De boel duurzaam in beweging krijgen. Daar gaat het om!
Het mes snijdt aan twee kanten: Hoe schoner de onderneming hoe schoner het imago.

Oproep!

Bent u koerier met een elektrische auto/bus of een fietskoerier en moet er wel eens een pakketje duurzaam en schoon buiten de stadsgrenzen afgeleverd worden? Neem dan eens contact op. Samen sterk in schoon vervoer!

Neem nu vrijblijvend contact op via info@zero2green.nl of bel 035-2055-035

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

zero2green voert een zero-emissie beleid voor al haar koeriersdiensten.

Twitter @zero2green_nl

Onze partners