Zevenbergen Zonne-energie

Adres

Halteweg 13
7122 MB Aalten

Telefoon 06-19405615

Website http://www.zevenbergenzonne-energie.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zevenbergen en zonne-energie
Het verduurzamen van je huis, je omgeving, de wereld. Het is een actueel thema, dat op zeer veel manieren kan worden benaderd. Martijn Zevenbergen doet in 1994 al zijn eerste ervaringen op met zonne-energie. En zijn interesse is gewekt...

Duurzaam: Leuk & Onafhankelijk
Met de ontwikkelingen sindsdien is het heel haalbaar geworden om op je eigen huis zelf zonnestroom en/of zonnewarmte te realiseren. Hiermee gaan je vaste lasten direct omlaag en neemt je persoonlijke 'voetafdruk' af. Onze klanten ervaren dat het leuk is om eigen stroom op te wekken. Men is onafhankelijker van zijn omgeving, terwijl de verduurzaming het eigen leefcomfort verbetert.

Specialist
Inmiddels wordt Zevenbergen Zonne-energie 'De Specialist van de Achterhoek' genoemd. Met een betrokken team van vaste medewerkers worden zonne-energie systemen gerealiseerd bij particulieren, (agrarische) bedrijven en instellingen. Dit betreft allicht zonnepanelen, maar ook zonneboilers, laadpalen, infraroodverwarming etc. Vanaf het eerste advies, bij u aan huis, tot aan de montage, aansluiting en subsidie afwikkeling, verzorgen we alles, binnen ons team. 

We denken ook graag met u mee. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

Duurzaam ondernemen, 'n hobby

Zevenbergen Zonne-energie werkt vanuit een 100 jaar oud pand, waar zonnepanelen alle elektra opwekken. Warm water en verwarming wordt verzorgd door zonnecollectoren,  houtkachels en een warmtepomp, ondersteund door een gasgestookte CV-ketel. Het pand is naar moderne maatstaven geisoleerd. Samen geeft deze verduurzaming een resterende CO2 uitstoot van slechts 20% van het oorspronkelijke en een Energielabel A.

Klanten worden CO2 vrij bezocht met een elektrische auto, geladen op zonnestroom. De accu van de auto fungeert als opslagplek van een overschot aan opgewekte stroom.
De afvalstromen van ons bedrijf zijn gericht op hergebruik en recycling, inclusief de recycling van zonnepanelen. 

Een werkwijze waar we plezier in hebben en kritisch op blijven. Wordt vervolgd....

Onze partners