Zinnige Zaken

Adres

Marketing 28
6921 RE Duiven

Telefoon 0852100179

Website http://www.zinnigezaken.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zinnige Zaken is opgericht omdat wij geloven in én/én!

Al bijna 20 jaar helpen wij organisaties een (eerste) stap te maken in de wereld van Maatschappelijk verantwoord en Sociaal Ondernemen. Middels praktische oplossingen vertalen wij een Sociale Strategie naar een praktische invulling waarbij de medewerkers betrokkenheid ons vertrekpunt is. 

Ook organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vormen van een strategie die aansluit bij het DNA van de organisatie kunnen bij ons terecht. We tonen daarbij aan dat een Sociale Strategie bijdraagt aan de winstgevendheid van een organisatie. Niets voor niets is ons motto én/én!

Een eerste kennismaking is vaak een bedrijfsevenement en onze specialisten zorgen dat ook hier het goede met het leuke wordt gecombineerd. 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1999

Milieubeleid

Bij alles wat we doen houden we de wereld om ons heen in gedachten. Zo zijn alle door ons gebruikte producten volledig verantwoord en proberen we verpakkingen zo veel mogelijk te voorkomen. Daar waar dat niet mogelijk is, zorgen we voor een verantwoorde manier van afvoeren zodat de grondstoffen weer hergebruikt kunnen worden.

Milieukeurmerken

Twitter @zinnigezaken

Onze partners